Günün Fırsatı

Titanların Öfkesi, Zeus'un Oğlu Perseus

27 Mart 2012 Salı

          Bu yıla damga vuracak filmlerden biri geliyor. İşte sizlerle mart ayında beyaz perdede yer alacak film Titanların Öfkesi. Önce fragmanı izleyelim;


Şimdi filmimiz Titanların Öfkesi hakkında bir özet bilgi edinelim;

          Zeus yarı insan yarı tanrı oğlu Perseus, canavar Kraken'i destansı bir şekilde alt ettikten 10 yıl sonra daha sakin bir hayat sürdürmek ve 10 yaşındaki oğlu Helius'a bakmak için bir balıkçı kasabasına yerleşir. Fakat bu arada Tanrılar ve Titanlar arasındaki güç yarışı gittikçe kızışmaktadır. Tanrılar Zeus, Hades ve Poseidon, vahşi ve zalim Titan babaları Kronos'u yıllar önce Tartarus'un bekçiliğini yaptığı yer altına göndermişlerdi. Fakat şimdi Tanrılar Zeus'a karşı Kronos ile birleşerek onun yenilmez ve sonsuz güçlerine meydan okumaya hazırlanıyorlar... Perseus şimdi kendi oğlu Ares ve kardeşi yeraltı Tanrısı Hades'in kurduğu oyunla tuzağa düşen Zeus'u kurtarmak için yeniden sahnede...

         Türkiye'de 30 Mart 2012'de gösterime girecek filmin yönetmenliğini Jonathan Liebesman yapıyor.

Filmin başkahramanları ise söyle;
* Sam Worthington Rol: Perseus
* Liam Neeson Rol: Zeus
* Ralph Fiennes Rol: Hades
* Edgar Ramírez Rol: Ares

              Titanların Öfkesi filminin kadrosunda kimler düşünülüyordu, kimler oynadı??
-Ares rolü için Javier Bardem, Agenor rolü için de James Franco düşünülüyordu ancak kadroya Edgar Ramirez ve Toby Kebbell katıldı.
-Gemma Arterton kadroya tekrar dahil olacaktı ancak kendisinin Hansel ile Gretel: Cadı Avcıları filminde de yer alması ile takvim çakışması meydana geldi.
-İlk filmin de yapımcısı olan Basil Iwanyk de kadroya sonradan katılanlardan. Yönetmen Jonathan Liebesman ve yapımcı Basil Iwanyk, tam ölçekli savaşlar ve canavarlar yaratmak için Tenerife, Galler ve Birleşik Krallık'a sürekli gitmek zorunda kaldılar.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Günün Fırsatı

Bilgi Sayfaları

Eğlence Eğlence
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Günün Fırsatı

İzleyiciler


Günün Fırsatı

Günün Fırsatı

© 2010 Film Music Video Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls